Inici Actualitat Un minut final tràgic condemna al CP Taradell al playout (1-2)

Un minut final tràgic condemna al CP Taradell al playout (1-2)

0
COMPARTIR

El CP Taradell arribava a la jornada 25 després de caure derrotat la mateixa setmana a la pista del Liceo per 8 gols a 2. Tot el contrari del Girona, amb dinàmica ascendent i sense conèixer la derrota en els últims quatre partits d’OK Lliga. Els taradellencs, a més, tenien la baixa de Marc Soler per acumulació de targetes blaves.

La primera part el CP Taradell va dominar en el joc i en les ocasions però el veterà porter del Girona, Jaume Llaverola, va aturar tots els llançaments. Fins i tot, va evitar el llançament de penal de Daniel Rodríguez a l’equador del primer temps. El Girona disposava de jugades aïllades a través de Xavier Gurri i Humberto Mendes, que va ser l’autor del 0 a 1, quan quedaven 3 minuts per arribar al descans. Els taradellencs haurien pogut arribar a la represa en empat, després que Marçal Casadevall es topés de nou amb Llaverola des del punt de penal, quan faltava un minut de joc.

Al segon temps, seguia el domini del conjunt de Ferran Moreno i va tenir premi en el minut 6. Marçal Casadevall recuperava la bola al centre de la pista i l’enviava a Daniel Rodríguez que executava un potent llançament des de la distància per empatar el partit (1-1), davant de l’eufòria desfermada de tot el públic. Al minut 10, el CP Taradell tornava a tenir l’oportunitat de marcar, aquesta vegada de falta directa després de la targeta blava de Xavier Gurri. Daniel Rodríguez buscava avançar al seu conjunt, però de nou, Llaverola va aturar el llançament. Quatre minuts més tard era el Girona el que disposava d’una oportunitat de falta directa, per la targeta blava de Xevi Soler. Aquesta vegada va ser Albert Dalmau qui va aturar el llançament d’Humberto Mendes. El partit va entrar en un últim minut de partit fatídic pel CP Taradell. Ferran Moreno, coneixedor que els altres resultats obligaven a sumar els tres punts, va treure el porter-jugador per disposar de superioritat numèrica. El Taradell aconseguia trenar una gran combinació que acabava amb el pal de Marçal Casadevall quan faltaven 30 segons. Els taradellencs ho tornaven a intentar, però el Girona va recuperar la bola en la següent jugada i Gurri, a porteria buida, va marcar l’1 a 2 definitiu. El CP Taradell ho va seguir provant però ja sense temps per empatar. Una vegada acabat el partit, el públic va reconèixer dempeus l’esforç del seu equip.

La propera jornada i última de la fase regular no serà fins al 4 d’abril a les 8, a la pista del Voltregà. El Taradell tindrà l’objectiu d’assegurar la 12a plaça per disposar del factor pista a favor en el playout.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments