Inici Actualitat La UD Taradell no troba cap tipus de premi al camp del...

La UD Taradell no troba cap tipus de premi al camp del Pradenc

0
COMPARTIR

Derrota després de cinc victòries consecutives del Tercera Catalana de la UD Taradell. Els taradellencs han perdut aquest diumenge a la tarda al camp del Pradenc, en un partit on no han tingut la sort de cara.

L’equip taradellenc, que continua acumulant baixes per lesió, s’ha quedat sense premi tot i fer un bon joc. A la primera part els taradellencs han jugat força bé i han tingut un parell d’ocasions per avançar-se. Però el Pradenc s’ha avançat al minut 27 en la primera ocasió que ha tingut. Malgrat això, el Taradell ha reaccionat just abans del descans, quan Marc Font ha fet l’empat a 1.

A la segona part, però, el partit s’ha girat. Abans del quart d’hora el Pradenc ha fet el 2 a 1 en un gol molt afortunat. I quatre minuts més tard, Honda ha vist la segona targeta groga i ha deixat l’equip taradellenc amb inferioritat. Malgrat això, el Taradell ha intentat buscar l’empat. Però ja en l’últim minut ha arribat la sentència dels locals amb el 3 a 1 definitiu.

El Taradell suma la cinquena derrota de la temporada i baixa fins a la cinquena posició amb 46 punts en 23 jornades. A més, els dos primers llocs es situen ara a 6 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments