Inici Actualitat Comencen les jornades de portes obertes als centres escolars de Taradell

Comencen les jornades de portes obertes als centres escolars de Taradell

0
COMPARTIR

Com cada any per aquestes dates els centres escolars de Taradell fan jornades de portes obertes per ensenyar els espais i aules a les famílies que han d’inscriure els seus fills com a alumnes en el proper curs escolar.

Les sessions començaran amb el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès que aquest diumenge obrirà els seus equipaments. A 2/4 d’11 del matí es farà una xerrada informativa i portes obertes. L’escola Les Pinediques agafarà el torn el dimecres 11 de març. Primer amb una visita a l’escola en horari lectiu de 9 a 11 del matí al centre d’educació infantil i d’11 a 13h al centre de Primària. Està previst que el 19 de març també hi hagi jornades de portes obertes a l’escola de Primària (de 15h a 16:30h) i el 20 de març a l’escola d’Infantil (de 15h a 16:30h). Finalment, el 21 de març hi haurà una xerrada informativa a Primària a les 10 del matí i portes obertes d’11 a 12h, i a Infantil d’11:30h a 13h.

A l’Escola El Gurri les portes obertes tindran lloc el 13 de març de 4 a 6 de la tarda, mentre que el 14 de març també es faran portes obertes de 10h a 13h. A l’INS Taradell ho faran el 14 de març amb una xerrada informativa a les 4 de la tarda i una visita a 1/4 de 6.

La resta d’equipaments docents obriran del 20 al 22 d’abril l’Escola d’Arts, el 24 d’abril a l’Escola bressol La Xarranca (de 18h a 20h) i el 9 de maig a l’Escola de Música (d’11 a 13h).

La presentació de sol·licituds de preinscripció es pot fer del 23 de març a l’1 d’abril, i les matrícules del 16 al 22 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments