Inici Actualitat Aquest diumenge tindrà lloc la segona prova de la Copa Osona de...

Aquest diumenge tindrà lloc la segona prova de la Copa Osona de trial a Taradell

0
COMPARTIR

Diumenge se celebrarà a Taradell la segona prova de la Copa d’Osona de Trial. Els participants sortiran des del Restaurant de Goitallops. La prova començarà a les 9 del matí en les categories Open Negre, Open Blanc, Open Blau, Aleví, R3, R2, Màster 1 i Màster 2. A 2/4 de 12 començarà la prova de la categoria R1, Elit Femení i Elit Masculí; i per últim, a les 12 sortiran els participants de les categories Pre Benjamí, Benjamí i Principiant. Fins el dia previ a l’inici de la prova es poden fer les inscripcions per poder-hi participar.

La primera prova es va disputar a Calldetenes el 16 de febrer. A la Copa Osona hi participen diferents taradellencs: Jordi Araque i Guillem Oliver en elit masculí, Jordi Tulleuda en la categoria R1, Ferran Serra i Guillem Tulleuda en R3, Roger Villar en principiant, David López en categoria benjamí, i Isaac Pujol en categoria Open blau.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments