Inici Actualitat El CP Taradell planta cara contra un Liceo molt efectiu de cara...

El CP Taradell planta cara contra un Liceo molt efectiu de cara a porteria (8-2)

0
COMPARTIR

El CP Taradell visitava el Palacio de los Deportes de Riazor després de vèncer en l’anterior jornada al Lloret per 3 gols a 2. A més, els dos conjunts tenien present el partit de la primera volta, on els taradellencs van donar la campanada guanyant els gallecs per 4 gols a 3.

El partit va començar de la millor manera possible. Daniel Rodríguez feia valer el seu gran llançament des de la distància per superar a Garaboa, en el minut 6. El Liceo però, dos minuts després, va capgirar el marcador amb els gols de Marc Grau i Roberto Di Benedetto. Un minut més tard, Marc Soler veia targeta blava i Roberto Di Benedetto aconseguia superar a Albert Dalmau i anotar el 3 a 1. Uns segons després, Torres veia com l’hi assenyalaven targeta blava, però en aquesta ocasió, Daniel Rodríguez no podia superar a Garaboa. El Liceo no va abaixar la intensitat, i abans d’arribar al descans van marcar tres gols més (6-1), a través de Ciocale, Oruste i Añón; jugador que debutava amb el conjunt gallec.

Al segon temps, els gallecs seguien collant i Roberto Di Benedetto (tercer en el seu compte personal) i Torres, anotaven el 8 a 1. Un dels moments més destacats del partit va ser el debut del porter del Taradell en aquesta OK Lliga a l’equador del segon període, Miquel Gorchs, en substitució d’Albert Dalmau. En els últims 10 minuts es van assenyalar tres targetes blaves al Liceo. El CP Taradell ho va aprofitar per marcar en una de les accions de falta directa, quan quedaven dos minuts de joc. David Martínez enviava la bola al pal i en el rebot, Albert Benito, transformés el definitiu 8 a 2.

El resultat, combinat amb la resta de marcadors dels altres partits, deixa el CP Taradell amb la mateixa situació que la setmana passada. En aquests moments és 12è amb 16 punts. La pròxima jornada, penúltima de la lliga regular, serà al Pavelló del Pujoló el dissabte vinent a les 6 de la tarda contra el Girona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments