Inici Actualitat Descens rellevant de l’atur a Taradell durant el mes de febrer de...

Descens rellevant de l’atur a Taradell durant el mes de febrer de 2020

0
COMPARTIR

Tercer mes consecutiu, i aquesta vegadada de consideració, de l’atur a Taradell. El mes de febrer de 2020 es va tancar amb 17 taradellencs menys a l’atur, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. En total hi ha 217 persones al poble sense feina. Fa un any, però, a Taradell hi havia 222 persones a l’atur.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur durant el mes de febrer va augmentar en 86 persones i és el segon mes consecutiu que puja. Ara mateix la xifra és de 7.657 persones sense feina. Fa un any hi havia 7.514 osonencs sense feina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments