Inici Actualitat Comencen les activitats a Taradell amb motiu del Dia internacional de les...

Comencen les activitats a Taradell amb motiu del Dia internacional de les dones

0
COMPARTIR

Aquest divendres s’iniciaran a Taradell les diverses activitats que giraran entorn de la dona i del feminisme, amb motiu del Dia internacional de les dones que es commemora cada any el dia 8 de març. L’Ajuntament de Taradell, Som Dones, la Biblioteca de Taradell i la Mancomunitat han preparat un seguit d’actes i exposicions que es faran durant tot el mes de març per reivindicar la igualtat de gènere.

El primer acte serà aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Allà s’hi durà a terme una narració d’històries per a adults amb textos de Joan Barril. La direcció, autoria i representació de l’activitat per part d’Anna Roca. Tot seguit, a les 9 del vespre al Centre Cultural Can Costa i Font es llegirà el manifest 2020 del Dia internacional de les dones. Tot seguit, s’inaugurarà l’exposició Carmen Amaya (cedida pel Centre de documentació i Museu de les Arts Escèniques, Institut del Teatre i la Diputació de Barcelona). L’exposició es podrà visitar fins al 22 de març. L’acte està organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i Som Dones.

També aquests dies a diferents punts del poble ja llueixen pancartes reivindicant els drets de les dones i la lluita feminista.

La resta d’activitats previstes són:

6-28 de març (Biblioteca Antoni Pladevall i Font): Es  podrà veure l’exposició “Hijas de Alice Guy, reimaginant una història del cinema. L’exposició estarà organitzada per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, amb la col·laboració de la Mancomunitat La Plana i Alcine47.

8 de març a les 16:30h: sortida des de la Plaça de les Eres amb parada a Santa Eugènia de Berga i arribada a les 19h a la Plaça de l’Estació de Vic de la 2a marxa lila a la manifestació del 8M a Vic. Manifestació convocada per la xarxa feminista d’Osona i el Lluçanès. L’organització forma part de Som Dones.

14 de març a les 18h (Centre Cultural Can Costa i Font): 13a Mostra de Cuines del Món, per viatjar a diferents països a través de la gastronomia i la dansa. Activitat organitzada per Som Dones.

22 de març a les 17:30h (sala Lluïsos del Centre Cultural Can Costa i Font): Es durà a terme el Cinefòrum amb “Techo y Comida de Juan Miguel del Castillo. Activitat organitzada per Som Dones.

D’altra banda, durant tot el mes de març, a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, hi haurà un espai sobre les dones i la lluita feminista. Una selecció de llibres escrits per dones i/o sobre el moviment feminista. L’activitat estarà organitzada per la mateixa Biblioteca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments