Inici Actualitat Els Troneres s’imposen per sisè any consecutiu com a millor carrossa del...

Els Troneres s’imposen per sisè any consecutiu com a millor carrossa del Carnaval de Taradell

1
COMPARTIR

Un total de 15 colles de carrosses i comparses, dues més que l’any passat, van participar aquest dissabte al Carnaval de Taradell 2020, organitzat per Ràdio Taradell conjuntament amb l’Ajuntament de Taradell. En concret, hi havia 9 carrosses i 6 comparses.

El primer premi a la millor carrossa va ser pel grup Els Troneres, per sisè any consecutiu. Ho van fer amb una carrossa que porta per títol ‘XINO XANO hem arribat, entre temples, dracs, bestioles i soldats, i un cop purificats… quina alegria estem de festa major! Brindem per Sant Fermín, 10 anys si senyor!‘. El premi van ser 400 euros.

La segona posició va ser per CarnaSEB, que va presentar una carrossa sota el títol ‘SpartaSEB’s, a la conquesta del regne de Troyadell’. Com a premi, 300 euros. La tercera posició va ser pel grup Anats de l’olla sota el títol ‘Els follets i el bosc reciclat‘. De premi es van endur 100 euros.

Pel que fa a les comparses, el primer premi va ser pel grup Ledkids sota el títol ‘Jardileds‘ amb 100 euros. També es va donar un accèssit al grup Peti qui peti 4.0 amb una comparsa amb el títol ‘La mar de liats!‘.

El jurat estava format per l’alcaldessa, Mercè Cabanas; el músic Guillem Soler; la directora artística del Canet Rock, Laura Duran; el director de Canal Taronja Osona i Moianès, Rubén Vázquez, i el periodista de La Xarxa David de Dios. Cal destacar que el pregó del Carnaval va anar a càrrec dels col·laboradors de Ràdio Taradell per commemorar el desè aniversari de l’organització del Carnaval i que la rua va recórrer el centre del poble amb un circuit circular amb els carrers entre la Plaça de les Eres i el Passeig Domènec Sert. La rua va finalitzar al Centre cultural Costa i Font, on va continuar la festa amb els concerts de versions de De Mortimers i la Banda del coche rojo.

Podeu veure una àmplia galeria de fotos clicant a la imatge inferior.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Xevi
Xevi
1 març 2020 21:22

A la meitat de carrosses ens van robar una volta!
Es va dir que es feien dues voltes a Sant Sebastià i les últimes no la van fer.
#ensvanrobarunavolta