Inici Actualitat El CP Taradell aconsegueix tres punts d’or per creure amb la permanència...

El CP Taradell aconsegueix tres punts d’or per creure amb la permanència (3-2)

0
COMPARTIR

El CP Taradell s’enfrontava a un rival directe, el Lloret, que ja va aconseguir derrotar a la primera volta per 3 gols a 4. Sí els taradellencs obtenien la victòria podien superar al Vic i Lloret en la classificació, i a més, seguir tenint opcions per abandonar les últimes quatre places de playout.

En el primer tram de partit, els dos equips van sortir en prudència i no van generar grans ocasions de perill. A més, els àrbitres no volien que se’ls hi escapés el partit de les mans, i van carregar de faltes als dos conjunts. El primer gol va arribar en el minut 12, d’Edu Genís, després de desviar a l’últim segon un llançament exterior de Daniel Rodríguez per avançar el seu equip. El Lloret no es va rendir i Àlex Grau, a tres minuts del descans, convertia un llançament col·locat que superava a Albert Dalmau.

Al segon temps, el partit es posava de cara amb un gol 7 minuts després de la represa, de Jacint Molera (2-1). A partir de llavors, els visitants van avançar línies de pressió. Els taradellencs intentaven controlar el joc i mantenir el màxim temps possible la possessió de la bola. I en els últims 2 minuts van arribar els últims dos gols del partit. El Lloret va arribar a les 10 faltes i Daniel Rodríguez va ser l’autor d’executar el llançament de falta directa i posar el 3 a 1. En aquests moments el partit semblava totalment tancat, però els visitants van reaccionar al cap d’uns segons, i David Plaza transformava el 3 a 2. En els últims instants el Lloret va jugar amb porter-jugador per tenir superioritat numèrica, però la resistència de l’equip, acompanyat d’una afició entregada, va retenir els tres punts a Taradell.

En aquests moments el CP Taradell és 12è amb 16 punts, a 5 del Voltregà; equip que marca la permanència. El pròxim partit serà a la pista del Liceo, a les 9 del vespre (jornada amb horari unificat), amb el precedent de l’històric partit d’anada on els taradellencs van guanyar per 4 gols a 3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments