Inici Actualitat Un gol olímpic dona el triomf de la UD Taradell davant del...

Un gol olímpic dona el triomf de la UD Taradell davant del líder, el Voltregà

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha superat aquest dissabte a la tarda al líder del grup 5 de Tercera Catalana, el Voltregà. Els taradellencs retallen diferències i es posicionen com un candidat a les posicions capdavanteres.

Partit molt seriós i d’equip amb les idees molt clares, el que ha fet la UD Taradell aquest dissabte a la tarda. Tot i tenir moltes baixes destacades, els taradellencs han jugat de tu a tu i en molts moments han estat superiors al Voltregà, que ha tingut molt poques ocasions per marcar. Només començar el Voltregà ha tingut una arribada que ha acabat amb un xut a les mans de Genís. Pràcticament ha estat l’única ocasió, mes enllà d’un altre xut. El Taradell ha respost amb una centrada de Nadir que s’ha enverinat i ha obligat al porter a enviar la pilota a córner. I aquí ha arribat el gol al minut 8. Plade Puigdesens ha tret un córner tancadíssim que després de tocar el segon pal s’ha colat al fons de la xarxa. El gol ha donat molta consistència al Taradell que no ha concedit cap ocasió als visitants i ha tingut una lleu superioritat sobre el terreny de joc. Només destacar que Caro ha hagut de ser substituït per Cirera a la mitja hora de joc.

El segon temps ha començat amb una ocasió claríssim pel segon gol del Taradell. Canó ha driblat a dins de l’àrea per la banda esquerra i el seu xut a gol ha sortit massa creuat. Dos minuts després Canó ha centrat i Vila, de cap, ha rematat massa fluix a les mans del porter. Han estat minuts per sentenciar, però llavors el joc s’ha anivellat i el Voltregà ha començat a apretar. Però sense ocasions, al minut 69 un jugador visitant ha vist la segona targeta groga i ha deixat el seu equip amb inferioritat. No ha estat fins al minut 75 quan els visitants han tingut una ocasió clara per empatar. Ha hagut de ser en un xut des de la frontal que Genís, amb una bona intervenció ha enviat a córner. Més tard, en una pilota penjada per l’esquerra hi ha hagut un remat forçat i massa alt. Però el líder no ha gaudit de cap ocasió clara més, a banda de pilotes penjades en faltes i centrades laterals. El Taradell hauria pogut sentenciar al minut 85 quan Vila, a centrada de Plade, ha rematat de cap amb tot a favor pel gol, però la pilota ha sortit fregant el pal.

Ja en temps de descompte, nova expulsió anecdòtica pel Voltregà, per doble groga després que un jugador intentés enganyar l’àrbitre a dins de l’àrea.

Triomf de moral pel Taradell que suma 46 punts i es situa a només tres del nou líder, ara mateix l’OAR Vic i el Gurb. Cinquena victòria consecutiva i segon partit sense rebre gol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments