Inici Actualitat A partir de la setmana vinent es començarà a sancionar qui no...

A partir de la setmana vinent es començarà a sancionar qui no faci bon ús de la zona blava d’estacionament limitat de Taradell

0
COMPARTIR

Els guàrdies municipals de Taradell posaran multa a qui estacioni a la zona blava d’estacionament limitat sense rellotge o es passi  de la limitació horària. A partir d’aquesta pròxima setmana es farà un control molt més exhaustiu i constant de la zona blava d’aparcament que hi ha al centre de Taradell.

L’Ajuntament de Taradell pretén fer complir la normativa vigent a partir de l’ordenança de circulació, que data de 2017. Segons el regidor de Governació, Lluís Rodríguez, “portem 2 o 3 anys que no s’hi ha estat a sobre i volem donar major mobilitat als aparcaments del centre de la població, perquè beneficiarà al comerç i ens beneficiarà a tots”. A més, afegeix que la mesura “no té cap afany recaptatori” perquè ja hi ha suficients espais per aparcar de forma més perllongada, referint-se a l’aparcament de l’1 d’Octubre o a la zona de ca l’Iglesias.

Segons l’ordenança de circulació, qui aparca a la zona blava sense rellotge o sobrepassant la limitació horària (màxim una hora i mitja d’estacionament) ha de pagar una sanció de 30 euros. Tot i això, es pot anul·lar abans que passi una hora des de la sanció a través de la màquina que hi ha just davant l’entrada de l’Ajuntament. En aquest cas l’anul·lació de la sanció costa 2 euros en el cas que s’hagi sobrepassat el temps d’estacionament o 4 euros si s’havia aparcat sense rellotge. L’Ajuntament té previst revisar a l’alça aquestes taxes d’anul·lació.

La zona blava d’aparcament limitat de Taradell afecta a tot el voltant de la zona de la Plaça de les Eres i el passeig Domènec Sert. Es va posar en funcionament a mitjans del 2008 per generar rotació en l’estacionament al centre del poble, però a la llarga va perdre efectivitat ja que no es feia un control dels vehicles que hi aparquen.

Paral·lelament, la mateixa rigorositat que s’aplicarà a la zona blava es tindrà en la resta de vials en relació a incompliments o infraccions que facin referència a la circulació o l’aparcament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments