Inici Actualitat El CP Taradell aconsegueix sumar un punt a la pista del CP...

El CP Taradell aconsegueix sumar un punt a la pista del CP Vic (2-2)

0
COMPARTIR

El CP Taradell visitava la complicada pista del CP Vic, després de perdre en l’anterior jornada per 6 gols a 9 contra l’Iigualada. Un derbi marcat per la necessitat dels dos conjunts de puntuar per abandonar les últimes places de la lliga. D’altra banda, els taradellencs tenien la baixa per acumulació de targetes blaves de Daniel Rodríguez.

El partit no podia començar de la pitjor manera. Els vigatans, tot i el domini del CP Taradell, es van avançar en els primers 5 minuts de joc, amb el gol de Jassel Oller. Els taradellencs seguien dominant però no tenien encert de cara a porteria. I quan faltaven 5 minuts per arribar a la represa, el Vic tornava a castigar amb el 2 a 0 de Carles Sánchez; el jugador més actiu dels locals. Tot indicava que no hi hauria més gols, però va aparèixer Albert Benito, quan faltaven 6 segons, per posar l’1 a 2.

El segon temps hauria pogut començar a la inversa de la primera meitat. Al cap de cinc minuts de joc, Marçal Casadevall, va disposar d’un llançament de penal. El capità havia anotat en l’anterior jornada des d’aquesta posició, però, aquesta vegada Ernest Burgaya va aturar el llançament. El conjunt de Ferran Moreno no va abaixar els braços i seguia disposant d’ocasions. I sis minuts després, Marc Soler, amb una jugada individual espectacular, empatava el partit a 2. A partir de llavors, els vigatans van fer un pas al davant i en el tram final van jugar amb porter-jugador. Tot i les ocasions d’ambdós conjunts, el resultat va acabar amb empat a 2 gols.

El CP Taradell segueix últim empatat amb el CP Vic amb 13 punts. La pròxima jornada rebrà la visita d’un altre rival directe, el Lloret, dissabte a les 18:00h al Pavelló del Pujoló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments