Inici Actualitat Nova derrota del TT Mont-rodon a la pista del CTT Moianès

Nova derrota del TT Mont-rodon a la pista del CTT Moianès

0
COMPARTIR

Nova derrota del TT Mont-rodon, aquest dissabte passat contra el CTT Moianès per 5 a 2. Els locals es van imposar ja en els dos primers individuals, i només Oriol Anfruns i Jordi Forcada al seu torn, van poder guanyar al seu tercer jugador per 3 a 0. En el partit de dobles, els taradellencs només van poder guanyar un joc contra una parella que no ha perdut cap partit de dobles en tota la temporada. Van Jugar: Oriol Anfruns (1), Jordi Forcada (1) i Jaume Cunill.

Aquesta setmana no hi ha competició en motiu del Carnaval, i es reprendrà la setmana que ve en la disputa de la segona prova del Circuit d’Individuals TTI a Sant Quirze Safaja.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments