Inici Actualitat Una actuació brillant de Jordi Méndez dona els tres punts a l’Igualada...

Una actuació brillant de Jordi Méndez dona els tres punts a l’Igualada (6-9)

0
COMPARTIR
El CP Taradell donant suport a l'esport sense LGTBfòbia. Foto: CP Taradell

El CP Taradell va rebre la visita del quart classificat, l’Igualada, un dels equips revelació d’aquesta temporada a l’OK Lliga. Els taradellencs arribaven al partit després de perdre per 3 gols a 2 a Lleida. Per la seva banda, l’Igualada havia obtingut una victòria per la mínima contra el Girona per 1 gol a 0.

El partit va començar amb un penal assenyalat a Jacint Molera en els primers 30 segons, que Jordi Méndez va transformar per col·locar el 0 a 1 en el marcador. El partit va viure una fase de domini local que va rebre la recompensa amb dos gols. Marc Soler i Marçal Casadevall van capgirar el marcador amb el 2 a 1, quan faltaven cinc minuts per arribar al descans. L’alegria dels taradellencs va durar poc. Un minut més tard, Jordi Méndez, tornava a trobar porteria i empatava el partit. I tot seguit, arribaven tres gols més dels visitants. César Vives i dos més de Jordi Méndez, posaven el 2 a 5 per arribar a la represa.

El segon temps, el CP Taradell va sortir més for que el seu rival i va trobar la recompensa amb el gol de Daniel Rodríguez (3-5). L’afició i els jugadors creien amb la remuntada, però Jordi Méndez i Sergi Pla van enterrar qualsevol esperança local. En qüestió de cinc minuts, marcaven dos gols que deixaven el 3 a 7 en l’electrònic. A partir de llavors el partit es va trencar, i Marçal Casadevall ho va aprofitar anotant el 4 a 7. Jordi Méndez no content amb els 5 gols que ja havia aconseguit, va ampliar una altra vegada les distàncies amb el 4 a 8. El gol visitant tornava a trobar resposta amb el gol del capità del CP Taradell, transformant el 5 a 8, gràcies a un gran llançament de penal. En els últims 10 minuts encara es va poder veure un gol més per cada banda. Marc Palau marcava el 5 a 9 i Daniel Rodríguez va tancar el marcador amb el 6 a 9.

Amb aquest resultat el CP Taradell segueix últim classificat amb 12 punts, els mateixos que el CP Vic, pròxim rival aquest dissabte a les 8 del vespre. En aquests moments, el conjunt de Ferran Moreno es troba a 6 punts del Voltregà per sortir de les últimes quatre places de playout.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments