Inici Actualitat La UD Taradell supera el Seva i puja fins a la quarta...

La UD Taradell supera el Seva i puja fins a la quarta posició

0
COMPARTIR

Quarta victòria consecutiva del Tercera Catalana de la UD Taradell. Aquest diumenge a la tarda els taradellencs han superat amb superioritat el cuer de la categoria, el Seva, per 0 gols a 4.

L’equip taradellenc ha encarrilat el partit des de bon començament. Un penal al minut 3 l’ha transformat Jordi Pladevall posant el 0 a 1. Els taradellencs no s’han conformat i poc després el mateix Pladevall ha fet el 0 a 2. Abans de la mitja hora ha arribat el tercer, Oriol Vila ha fet el gol. Fins a la mitja part no hi ha hagut moviments i amb 0 a 3 s’ha arribat al descans. A la segona part ha seguit la mateixa tònica i el Taradell, fins i tot, ha pogut ampliar diferències. Un golàs de Pladevall, el tercer del seu compte particular, ha tancat el partit amb el 0 a 4 definitiu.

Aquest triomf fa que la UD Taradell pugi una posició a la classificació i ja és quart a només tres punts del segon i a quatre del primer. Precisament, d’aquí a quinze dies, després del descans per Carnaval, a la Roureda els taradellencs rebran el líder, el Voltregà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments