Inici Actualitat 450 euros recollits a Taradellamb la xocolatada solidària per investigar el càncer...

450 euros recollits a Taradellamb la xocolatada solidària per investigar el càncer infantil

0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, aquest dissabte al matí el Xocolater de Taradell va organitzar una xocolatada solidària per recollir fons. Durant tot el matí es van servir tasses de xocolata desfeta i en total es van recolllir 450 euros que es destinaran a investigar el càncer infantil, dins la campanya de l’hospital Sant Joan de Déu ‘Taca’t pel càncer infantil’, una iniciativa impulsada per un grup d’associacions de famílies de pacients del centre sanitari.

La tassa de la xocolata es venia a un preu de 3 euros. La donació ha de permetre millorar els tractaments del càncer infantil i aconseguir en un futur que tots els nens i adolescents amb aquesta malaltia es puguin curar. És el segon any que el Xocolater s’afegeix a aquesta iniciativa que l’any passat a tot Catalunya va 400.717 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments