Inici Actualitat L’Envelat de Taradell 2020 destinarà la donació solidària a la lluita contra...

L’Envelat de Taradell 2020 destinarà la donació solidària a la lluita contra la Distròfia Muscular Facioescapulohumeral

0
COMPARTIR

Els lectors de Taradell.com amb el seu vot han decidit que la donació econòmica solidària que farà l’Envelat de la Plaça de les Eres 2020 de Taradell (si es generen beneficis) es destini a trobar tractaments efectius contra la Distròfia Muscular Facioescapulohumeral (FSHD), un trastorn genètic degeneratiu que causa debilitat muscular progressiva, sobretot, dels músculs de la cara, espatlles i braços.

Durant dues setmanes s’han rebut 1.180 vots a l’enquesta activa en aquesta web per escollir una de les nou iniciatives, projectes o entitats que els taradellencs havien proposat com a destí de l’aportació solidària que des de fa 5 anys realitzen els organitzadors de l’Envelat de Festa Major de Taradell. La proposta per destinar els diners al tractament de la Distròfia Muscular Facioescapulohumeral ha estat la més votada amb un total de 761 vots.

Per aquest motiu, els organitzadors de l’Envelat de la Plaça de les Eres 2020 es comprometen que, un cop costejades totes les despeses de la logística i organització, si es generen diners sobrants, es farà la donació solidària. Després de cinc edicions de l’Envelat ja s’han pogut donar 7.500 euros a diversos entitats i projectes solidaris com Osona contra el càncer, la campanya Arnau 97 (en dues ocasions), Osonament i l’Associació Sant Tomàs.

Pel que fa a les vuit iniciatives, projectes i iniciatives solidàries que no han guanyat la votació, serviran com a idees i propostes per tenir en compte de cara a properes edicions de l’Envelat.

Properament, anirem anunciant noves iniciatives o novetats entorn l’Envelat de la Plaça de les Eres 2020, que tindrà lloc el dilluns 24 d’agost.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments