Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon contra el Girbau Vic TT

Derrota del TT Mont-rodon contra el Girbau Vic TT

0
COMPARTIR
Segona derrota del TT Mont-rodon en aquesta segona fase de la Lliga Intercomarcal. Aquest cop l’equip va ser derrotat per el Girbau Vic TT, el segon classificat a la taula per un resultat de 1 a 6. Tot i que l’Oriol Garcia va començar el primer partit guanyant, els vigatans es van imposar en tots els altres per la via ràpida, excepte en el partit de dobles on també es va poder guanyar un joc. Van jugar: Oriol Gacia (1), Werner Howad i Guillem Riera.

Aquest dissabte a la tarda, el TT Mont-rodon torna a tenir partit a domicili on visitarà la pista complicada del CTT Moianès, quart classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments