Inici Actualitat Les famílies de Taradell rebran un fulletó amb recomanacions pels fills i...

Les famílies de Taradell rebran un fulletó amb recomanacions pels fills i filles sobre el Carnaval

0
COMPARTIR

Els domicilis de Taradell rebran abans del 15 de febrer material d’una campanya que pretén oferir eines a les famílies per gestionar des de casa la participació dels menors als Carnavals de la comarca.

A través de les regidories de Joventut de la Mancomunitat La Plana s’ha elaborat un seguit de recomanacions per als pares i mares d’adolescents menors de 16 anys. El document consta de dades i observacions recollides durant el 2019 a les festes d’oci nocturn a través de l’estand de prevenció. Així com una sèrie de recomanacions per proporcionar acompanyament a les famílies.

Així, es planteja que les famílies coneguin la colla d’amics amb qui va el seu fill o filla o els horaris i l’edat mínima d’accés a les festes per evitar que es quedin al carrer sense cap mesura de seguretat. També es recomana pactar l’hora de tornada, punts de trobada durant la rua o els diners que es donen, així com la importància d’anar en grup o dissociar carnaval amb ingesta d’alcohol.

En l’elaboració del document hi han participat els Ajuntaments de Balenyà, Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i EMD de Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau; que en realitzaran una difusió municipal. En les dades obtingudes en els estands nocturns d’estiu es va detecar que un de cada dos testos d’alcoholèmia surt positiu o que d’11 a 2 de la nit molts grups es queda al voltant dels recintes d’oci fent ‘botellón’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments