Inici Actualitat El CP Taradell cau derrotat per la mínima a Lleida (3-2)

El CP Taradell cau derrotat per la mínima a Lleida (3-2)

0
COMPARTIR

El Lleida-CP Taradell era el partit que tancava la jornada 20 de l’OK Lliga. L’equip de Ferran Moreno arribava com a últim classificat amb 12 punts. El Lleida era el 9è amb 21 punts.

El partit va arrancar molt igualat, sense massa ocasions ni pel Lleida ni pel CP Taradell. De fet, la primera gran ocasió del partit no va arribar fins als últims 10 minuts del primer temps. David Martínez va cometre falta de targeta blava i va permetre que els locals disposessin d’un llançament de falta directa. L’encarregat de transformar l’1 a 0 va ser Andreu Tomàs, que no va perdonar i va batre a Albert Dalmau. Els taradellencs no van perdre la cara al partit, i en els últims 5 minuts van capgirar el resultat. Dani Rodríguez primer, i Marc Soler després, van anotar l’1 a 2, resultat amb el qual s’arribaria al descans.

El segon temps, els lleidatans van sortir més forts i van dominar el partit, amb possessió i ocasions de perill. Al minut 9, Andreu Tomàs, tornava a marcar i posava l’empat a 2. I dos minuts després, Jacint Molera, l’hi mostraven targeta blava. Andreu Tomàs, aquesta vegada, es va topar amb Albert Dalmau, que va aturar la falta directa. I quan quedaven 6 minuts i mig per finalitzar, Marc Palazón, marcava el 3 a 2 definitiu.

En aquests moments, el CP Taradell segueix últim classificat, empatat amb el CP Vic, amb 12 punts. La propera jornada no serà fins al 18 de febrer, on els taradellencs jugaran contra l’Igualada a les 9 del vespre, al Pavelló del Pujoló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments