Inici Actualitat La UD Taradell s’acosta al liderat després de la victòria contra el...

La UD Taradell s’acosta al liderat després de la victòria contra el Castellterçol

0
COMPARTIR

Victòria important i per somniar del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els taradellencs han guanyat al Castellterçol per 2 a 1 i se situen a tant sols 4 punts del liderat.

Partit força complet dels taradellencs que només han patit en els últims minuts. Al primer temps han estat superiors. Ja al primer minut una recuperació de Pau ha fet que la pilota caigués als peus de Vila que ha tret un xut massa centrat. L’1 a 0 ha arribat al minut 16. Plade per l’esquerra ha tret una centrada i Marçal, sol, ha rematat de cap la pilota al fons de la xarxa. Al 24 ha arribat el 2 a 0. Una falta lateral servida per Orriols l’ha rematat de cap Font. Primera mitja hora molt bona i completa dels taradellencs. En els últims el joc ha estat més descontrolat i el Castellterçol ha tingut dues ocasions clares consecutives. Primer amb un xut llunyà on la pilota s’ha estavellat a la base del pal i, tot seguit, una centrada per l’esquerra que ha tocat Genís i el rebot l’ha empès un jugador visitant sortint la pilota fregant el pal. Al 36, però, el Taradell ha respost amb una centrada de Marçal que ha rematat acrobàticament Vila però desviat.

La segona part ha començat amb control del Taradell que no ha patit. Font ha estat a punt de marcar al minut 50 quan ha rematat amb el peu una altra falta, però el porter ha desviat la pilota a córner. Al 58, després d’una gran jugada col·lectiva Vila ha engaltat un xut que el porter ha tornat a desviar. El Taradell era qui arribava amb més perill i amb altres oportunitats menys clares. Però el Castellterçol ha aprofitat l’única arribada per marcar. Ha estat amb un córner al minut 86 que han rematat de cap fent el 2 a 1. Això ha posat incertesa i emoció i els visitants, només penjant pilotes i amb faltes llunyanes han posat l’ai al cor als taradellencs.

Al final, però, el marcador no s’ha mogut i el Taradell suma 40 punts en 20 jornades i se situa a només 4 punts del líder.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments