Inici Actualitat Derrota clara i contundent del TT Mont-rodon a Arbúcies

Derrota clara i contundent del TT Mont-rodon a Arbúcies

0
COMPARTIR
Derrota clara del TT Mont-rodon en el primer partit de la segona fase de la Lliga Intercomarcal contra el CTT Arbúcies per 7 a 0. L’equip arbucienc no va donar opció als taradellencs des del primer partit, i només en Jordi Forcada va ser l’únic que va poder forçar els seus partits al cinquè set, tot i caure sempre el partit del cantó local. En el partit de dobles, en Jaume i en Rafel també van poder guanyar un joc. Van jugar: Jaume Cunill, Jordi Forcada i Rafel Montenegro.

Aquesta setmana l’equip torna a jugar a fora contra el Girbau Vic TT A, segon classificat d’aquest grup A.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments