Inici Actualitat Els grups La Belluga, De Mortimers i Tapeo Sound System, les novetats...

Els grups La Belluga, De Mortimers i Tapeo Sound System, les novetats musicals pel Carnaval de Taradell 2020

0
COMPARTIR

Tot preparat pel Carnaval de Taradell 2020. La rua infantil tindrà lloc el diumenge 23 de febrer i la gran rua, serà el dissabte 29. D’altra banda, ja està obert el procés d’inscripció de carrosses i comparses (fins al dijous 27 de febrer des del web de Ràdio Taradell o bé, personalment, a les oficines de l’Ajuntament). Un any més estarà organitzat per Ràdio Taradell i l’Ajuntament de Taradell. A més, un cop finalitzada la rua Infantil, hi haurà l’actuació La Belluga. De Mortimers i Tapeo Sound System actuaran durant la festa popular de la gran rua.

Enguany, pel que fa al Carnaval Infantil, els nens tindran la seva pròpia rua pels carrers del poble. La concentració de disfresses serà a La Plaça a 2/4 de 5 de la tarda. Tot seguit, començarà una cercavila que passarà pel passeig Domènec Sert i la carretera de Balenyà fins al centre Cultural Can Costa i Font. També hi haurà el reietó o reietona Carnestoltes, que farà el pregó a Can Costa. Tot seguit, es donarà pas a un berenar popular per a tots els nens i nenes i la festa acabarà amb el concert de La Belluga, on presentaran l’espectacle Paüra.

Pel que fa a la gran rua del Carnaval de Taradell, coincideix amb la desena edició promoguda per Ràdio Taradell. Per aquest motiu, s’ha renovat la imatge del Carnaval, obra de Guillem Gonzalo. L’inici de la rua serà a l’avinguda dels Vilademany i arrencarà després del pregó que una persona coneguda farà des de la plaça de l’Atlàntida.

El final de festa del Carnaval serà a Can Costa i Font, després de l’entrega de premis, aproximadament a 2/11 de la nit. Els grups que tocaran seran els De Mortimers (grup de karaoke) i Tapeo Sound System (grup de versions); que posaran el punt final a la festa.

Un any més, l’organització vetllarà per la seguretat amb un nombre més elevat de personal de vigilància, tant per la rua com per la festa popular. A més, en les pròximes setmanes, es promouran les campanyes A cegues no mola i Diverteix-te sense passar-te per fomentar la festa sense riscos i potenciar conductes responsables, com per exemple en el consum d’alcohol i per evitar conductes sexistes i LGTBIfòbiques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments