Inici Actualitat El CP Taradell empata a 2 contra el Calafell després de remuntar...

El CP Taradell empata a 2 contra el Calafell després de remuntar dos gols inicials

1
COMPARTIR

El CP Taradell afrontava el partit després de la derrota contra un dels rivals directes de la classificació, el Palafrugell, per 3 gols a 1. Així doncs, el conjunt de Ferran Moreno arribava necessitat de punts contra un Calafell amb dinàmica positiva.

El partit, però, no va començar de la millor manera. En el primer minut de joc, el Calafell anotava el 0 a 1, de Guido Elian Pellizzari. El conjunt visitant seguia dominant i va obtenir de nou el premi del gol. 5 minuts després, Sergi Torné, transformava el 0 a 2 i complicava les aspiracions dels taradellencs. Un mal començament que recordava alguns partits al Pavelló del Pujoló, com el del Vic, Voltregà o Barça, que van acabar amb golejada visitant. Però en aquesta ocasió, Marçal Casadevall, va ser l’artífex de l’empat i d’expulsar alguns fantasmes del passat. En només 7 minuts, el capità va anotar dos gols per col·locar l’empat a 2. El CP Taradell hauria pogut marxar per davant en el marcador en l’últim minut del primer temps, després que els àrbitres anul·lessin un gol de David Martínez per una possible acció de peus.

El segon temps va tenir un clar dominador, el CP Taradell, que tot i bones ocasions per marcar el tercer no va acabar arribant. Tot i això, l’ocasió més clara va ser pel conjunt visitant. Quan faltaven 7 minuts per arribar al final del partit, Oriol Palau, va tenir l’oportunitat de marcar a través d’un llançament de penal, que Albert Dalmau va aturar.

Aquest empat, sumat a la victòria del Lloret per 3 a 2 contra el Vic, estableix un triple empat a 12 punts entre CP Taradell, Lloret i Vic, els tres a 6 punts per sortir de la zona de playout. El pròxim partit dels taradellencs serà contra el Lleida el diumenge a les 12 del migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
taradellenc
taradellenc
3 febrer 2020 13:08

Llàstima del dos gols inicials. Es va veure millor partit, més intensitat, millor joc i més rotació a la banqueta. Es podia haver guanyat