Inici Actualitat La UD Taradell es regala un festival de gols contra el Sant...

La UD Taradell es regala un festival de gols contra el Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

Feia temps que la Roureda no vivia una golejada de la UD Taradell. Aquest dissabte a la tarda el Tercera Catalana ha golejat per 7 a 1 al Sant Feliu de Codines, en un partit molt plàcid i amb molta efectivitat de cara a porteria.

El partit ha començat molt bé per als taradellencs, ja que al minut 5 una passada profunda cap a Plade, aquest l’ha aprofitat per fer l’1 a 0 amb un xut creuat. Als 13 ha arribat el segon. Falta llunyana que serveix Orriols i Font marca de cap. El domini taradellenc s’ha consolidat al minut 37 quan una pilota a l’àrea lluitada per Vila, ha caigut als peus de Caro que ha marcat col·locant la pilota. Dos minuts més tard el 4 a 0 en una passada de Caro cap a Vila que s’ha plantat davant del porter venint per l’esquerra i l’ha superat amb facilitat. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Al segon temps, el marcador no s’ha mogut fins al primer quart d’hora. Als 59 minuts, Marçal, que havia entrat des de la banqueta feia poc, ha aprofitat una falta ràpida llançada per Povedano, per superar el porter. Dos minuts més tard, una falta llarga treta per Font l’ha aprofitat de nou Marçal que controlant a l’esquena de la defensa ha fet el sisè. Els visitants han fet el gol de l’honor al minut 74. Mentrestant, el Taradell havia tingut més ocasions per marcar als peus de Marçal i amb un cop de cap d’Honda. Al minut 85 Marçal marxant amb velocitat ha fet el seu tercer gol i el 7 a 1 definitiu.

Victòria que fa que el Taradell sumi 37 punts després de 19 jornades i es situa cinquè a tres punts del segon classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments