Inici Actualitat Carme Bayot presenta el seu llibre ‘Na Dolça’ a la Biblioteca de...

Carme Bayot presenta el seu llibre ‘Na Dolça’ a la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Biblioteca de Taradell

La taradellenca (vigatana de naixement) Carme Bayot va presentar aquest divendres al vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font el seu últim llibre ‘Na Dolça‘. Es tracta de la segona part d’El Palau submergit.

Editada pel Toll el llibre narra la història de Pierre Gilles, un home de ciència que viu a Istanbul recuperant antics llibres, que ha de tornar a Europa precipitadament per dur a terme una investigació relacionada amb una dona misteriosa.

La presentació  va comptar amb la participació de Jesús Ramos que va fer la introducció. Carme Bayot va ser durant molts anys mestra a Taradell i ha escrit diversa literatura infantil i per a adults. També és membre del jurat del Premi Solstici de Taradell.

Foto: Biblioteca de Taradell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments