Inici Actualitat Jordi Forcada i Werner Howad participen al Torneig de Dobles TTI

Jordi Forcada i Werner Howad participen al Torneig de Dobles TTI

0
COMPARTIR
Dos jugadors del TT Mont-rodon van participar el dissabte passat al Torneig de Dobles TTI que es va fer al Poliesportiu de Can Delfí d’Arbúcies, amb la participació de 13 parelles de jugadors.

Jordi Forcada i Werner Howad van ser els únics representants de l’equip. En la fase de grups, tot i no jugar del tot malament, només van ser sisens del grup 2 en perdre tots els partits tot i lluitar-ne un parell que van anar ajustats a 2 a 3. Després en les eliminatòries lluitant per la consolació per la novena posició, van arribar les victòries per 3 a 1 contra Quim Portet i Gil Dachs del Girbau Vic TT, i després contra Adrià Vico i Joan Cañellas per 3 a 0 assolint la novena posició final.

Aquesta setmana es comença la segona fase de la Lliga Intercomarcal, on el TT Mont-rodon que juga al Grup A, es desplaça a Arbúcies per jugar contra el tercer classificat. Un partit sempre difícil per poder puntuar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments