Inici Actualitat Un combatiu CP Taradell cau derrotat a Palafrugell per 3 gols a...

Un combatiu CP Taradell cau derrotat a Palafrugell per 3 gols a 1

1
COMPARTIR
FOTO: Manu Boutureira - RFEP

El CP Taradell s’enfrontava a un dels rivals directes de l’OK Lliga, el Corredor Mató CH Palafrugell, situat a 4 punts de distància. A més, en el derbi del dia anterior, dos rivals directes com el Vic i el Voltregà van empatar, i el partit del Taradell encara agafava una transcendència major.

Els primers minuts van ser de domini local. El Palafrugell feia valer el suport del públic i generava la majoria de perill, però es trobava contínuament amb Albert Dalmau. El CP Taradell no acabava d’arrancar, però així i tot, disposava d’alguna ocasió de perill a través de la contra i amb algun llançament llunyà, principalment de Daniel Rodríguez. No va ser fins al minut 15, on es va poder veure el primer gol del partit. Rubén Ruiz va ser l’autor del gol que avançava el seu conjunt. I a l’últim minut, arribava el 2 a 0. L’autor era Ferran García, un dels màxims anotadors de la lliga, amb 14 gols, posava el 2 a 0. I segons després, Ferran García tornava a ser protagonista en el partit, però per una targeta blava que l’hi van assenyalar. Daniel Rodríguez va ser el responsable de retallar distàncies i així ho va fer, va anotar el 2 a 1, i el seu 12è gol a la lliga. I amb aquest resultat es va arribar al descans.

Al segon temps, els taradellencs es van apropar més a la porteria contrària, però ni la sort ni l’encert van permetre donar la volta en el partit. I va ser el conjunt local el que va veure porteria a través de falta directa. Els arbitres van ensenyar targeta blava a Marc Soler, quan faltaven 8 minuts de partit, i Ferran Garcia marcava el 3 a 1, i el seu segon gol del partit. Amb aquest marcador era necessària una gesta en els minuts finals per poder sumar algun punt de Palafrugell. Una bona ocasió per intentar donar la volta al partit va ser a través del llançament de falta directa de Dani Rodríguez, que en aquesta ocasió no va poder transformar, després que la bola impactés al pal de la porteria. I en els últims segons de partit, el Palafrugell, després d’una nova targeta blava assenyalada al CP Taradell; en aquesta ocasió a Jacint Molera, Borja Ramón va tenir l’opció de marcar el 4 a 1, però va errar el seu llançament.

El partit deixa el CP Taradell en una situació compromesa a la part baixa de la classificació. En aquests moments segueix 13è amb 11 punts, però a 7 de sortir de la zona de playout. El pròxim partit de l’equip de Ferran Moreno serà contra el Calafell, dissabte a les 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradellenc
Taradellenc
26 gener 2020 11:57

Difícil de guanyar si es surt amb por, joc avorrit i amb poc moviment a la banqueta.