Inici Actualitat La UD Taradell reacciona i capgira un 2 a 0 per guanyar...

La UD Taradell reacciona i capgira un 2 a 0 per guanyar davant del Manlleu B

0
COMPARTIR

Triomf amb remontada del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Manlleu B. En el primer partit de la segona volta, els taradellencs han remuntat un 2 a 0 en contra per acabar guanyant per 2 a 3.

Bona actitud dels taradellencs que han reaccionat després de la derrota de la setmana passada davant d’un dels cuers. Tot i això, aquesta tarda a Manlleu no ha estat un partit gens fàcil. Tot pintava a nova derrota, quan els manlleuencs s’han avançat en el marcador al minut 21 del primer temps. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la represa ha arribat el 2 a 0 a la sortida d’un córner al minut 67. Però el partit no s’ha vist per sentència. El Taradell ha reaccionat a temps i ha remuntat en els últims 20 minuts. Al minut 72 Arnau Cirera ha escurçat diferències. Deu minuts més tard, al 81, Marçal Sala ha trobat el camí del gol per empatar. I ja en l’últim minut el mateix Marçal ha donat el triomf als taradellencs, que inicien la segona volta amb molt bon peu.

El Taradell suma ja 34 punts i es consolida entre els cinc primers classificats. Ara jugarà dos partits seguits a casa davant del Sant Feliu de Codines i del Castellterçol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments