Inici Actualitat Busquem propostes per fer la donació solidària de l’Envelat 2020

Busquem propostes per fer la donació solidària de l’Envelat 2020

3
COMPARTIR

L’Envelat de la Plaça de les Eres cada any fa una donació solidària a un projecte social o entitat. El proper 2020, si tot va bé, també es farà, tal i com s’ha realitzat en les cinc edicions anteriors.

Per aquest motiu, aquest any en lloc de triar a qui donarem l’aportació solidària, obrim la iniciativa a tots els taradellencs i taradellenques. Us animem que ens proposeu a quin projecte o entitat podem fer la donació solidària aquest 2020. Ho podeu fer enviant-nos un mail a info@taradell.com, fent comentaris a la web o a les xarxes socials i fent la vostra proposta.

Un cop rebudes les propostes, activarem una enquesta a la web perquè sigueu els taradellencs i taradellenques els qui amb el vostre vot decidiu a qui fem la donació de l’Envelat de la Plaça de les Eres 2020.

Fins ara en cinc edicions s’han fet donacions per valor de 7.500 euros a Osona contra el càncer, la campanya Arnau 97, Osonament i l’Associació Sant Tomàs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest
3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Yolanda López

Es difícil dir quina és la millor causa perque totes malauradament tenen un motiu de trobar visualització, investigació.. . Jo crec qué el premi hauria d’estar repartit entre totes i si no pot ser llavors una causa de la comarca, perquè de ben segur en te menys visualització.

Marta

Una manera de fer país aquest any és donar els diners a la caixa de solidaritat per els presos exiliats i tots els afectats per la causa.

AAA

ADFO (Associació de Diversitat Funcional d’Osona)