Inici Actualitat Busquem propostes per fer la donació solidària de l’Envelat 2020

Busquem propostes per fer la donació solidària de l’Envelat 2020

3
COMPARTIR

L’Envelat de la Plaça de les Eres cada any fa una donació solidària a un projecte social o entitat. El proper 2020, si tot va bé, també es farà, tal i com s’ha realitzat en les cinc edicions anteriors.

Per aquest motiu, aquest any en lloc de triar a qui donarem l’aportació solidària, obrim la iniciativa a tots els taradellencs i taradellenques. Us animem que ens proposeu a quin projecte o entitat podem fer la donació solidària aquest 2020. Ho podeu fer enviant-nos un mail a info@taradell.com, fent comentaris a la web o a les xarxes socials i fent la vostra proposta.

Un cop rebudes les propostes, activarem una enquesta a la web perquè sigueu els taradellencs i taradellenques els qui amb el vostre vot decidiu a qui fem la donació de l’Envelat de la Plaça de les Eres 2020.

Fins ara en cinc edicions s’han fet donacions per valor de 7.500 euros a Osona contra el càncer, la campanya Arnau 97, Osonament i l’Associació Sant Tomàs.

COMPARTIR

3
Deixa un comentari

avatar
3 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
3 Autors
Yolanda LópezMartaAAA Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Yolanda López
Convidat
Yolanda López

Es difícil dir quina és la millor causa perque totes malauradament tenen un motiu de trobar visualització, investigació.. . Jo crec qué el premi hauria d’estar repartit entre totes i si no pot ser llavors una causa de la comarca, perquè de ben segur en te menys visualització.

Marta
Convidat

Una manera de fer país aquest any és donar els diners a la caixa de solidaritat per els presos exiliats i tots els afectats per la causa.

AAA
Convidat
AAA

ADFO (Associació de Diversitat Funcional d’Osona)