Inici Actualitat El CP Taradell perd contra el Noia amb polèmica arbitral (1-3)

El CP Taradell perd contra el Noia amb polèmica arbitral (1-3)

0
COMPARTIR

El CP Taradell rebia a un dels grans equips de l’OK Lliga, el Noia Freixenet, tercer classificat, amb la voluntat de tornar a repetir les gestes contra el Liceo i el Reus. Els taradellencs arribaven al partit amb la baixa del capità Marçal Casadevall, per acumulació de targetes blaves, després de veure la quarta al Palau Blaugrana. En aquesta ocasió, Edu Genís va agafar la responsabilitat d’exercir com a capità.

Al primer temps es van veure pocs gols, a causa de la gran igualtat dins de la pista. Els taradellencs van sortir més forts en els minuts inicials, però el control el va tenir el conjunt visitant. El primer gol va ser blanc-i-blau, després del penal que va cometre Sergi Aragonès, i que Daniel Rodríguez va transformar. Un primer temps que va finalitzar amb el resultat d’1 a 0, però amb el CP Taradell amb inferioritat numèrica després de la targeta blava indicada a Daniel Rodríguez quan faltaven vuit segons per arribar al descans. Sergi Llorca va ser l’encarregat d’executar i fallar la seva falta directa.

A la represa, el Noia va saber aprofitar el fet de jugar amb un home més en pista, i quan quedaven pocs segons perquè el CP Taradell recuperés el seu quart jugador, van transformar l’empat a 1, després d’una gran combinació que va acabar amb el gol d’Aleix Esteller. El partit seguia mantenint la igualtat del primer temps, fins que el Noia el va desequilibrar a través d’un llançament de penal. Xavier Costa no va fallar, i va col·locar l’1 a 2 a menys d’un quart d’hora pel final. Els taradellencs seguien collant, però el Noia era capaç, principalment gràcies al porter Martí Zapater, de mantenir l’1 a 2 en el marcador. I quan restaven 2 minuts per finalitzar, el Noia marcava l’1 a 3 de falta directa, per part de Pol Manrubia.

I a partir d’aquest tercer gol va arribar la polèmica al Pavelló del Pujoló. Marc Soler, quan faltava un minut de partit, veia una targeta blava en l’intent de recuperar la bola, i en la protesta, Daniel Rodríguez també era amonestat amb targeta blava. El públic es mostrava indignitat per les dues accions que sentenciaven definitivament el seu equip i responien amb aplaudiments irònics cap als col·legiats. En aquesta ocasió, Pol Manrubia no va transformar el llançament de falta directa i seguia l’1 a 3 en l’electrònic, gràcies a la gran aturada d’Albert Dalmau. Un cop acabat el partit, alguns jugadors del CP Taradell es van dirigir indignats cap als àrbitres, Alberto López i Gerard Gorina; que van sortir escridassats pel públic quan van abandonar la pista.

Així doncs, el CP Taradell no pot sumar la victòria i segueix 13è classificat amb 11 punts. El pròxim partit serà aquest dissabte a les 20h contra el Palafrugell; partit clau per tenir opcions per sortir de les últimes quatre places que marquen la zona de playout.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments