Inici Actualitat Derrota claríssima del TT Mont-rodon a casa davant del Girbau Vic TT...

Derrota claríssima del TT Mont-rodon a casa davant del Girbau Vic TT A

0
COMPARTIR

Derrota clara i contundent del TT Mont-rodon aquest cap de setmana passat per 0 a 7 davant el Girbau Vic TT A, en el partit de la última jornada de la primera fase de la Lliga Intercomarcal 2019/2020.

Els visitants van venir amb el seu millor equip, i res va poder fer el TT Mont-rodon per esgarrapar cap partit. Només en Jordi Forcada en en el seu primer partit, i en el de dobles fent parella amb en Werner Howad, van poder guanyar alguns jocs aprofitant les petites ocasions que van deixar.bVan jugar: Werner Howad, Jordi Forcada i Oriol Anfruns.

El TT Mont-rodon finalitza aquesta primera fase en sisena posició amb 14 punts a la classificació, i fa que jugarà la segona fase al grup de dalt, tot i que està molt difícil poder puntuar en algun partit. Aquesta segona fase començarà el dissabte dia 1 de febrer visitant la pista del CTT Arbúcies.

Aquest dissabte a la tarda, també a Arbúcies, una parella de jugadors de l’equip participaran al torneig de Dobles TTI.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments