Inici Actualitat L’alcaldessa de Taradell emet un ban perquè es faci un ús restringit...

L’alcaldessa de Taradell emet un ban perquè es faci un ús restringit de l’aigua arran dels talls per la pluja

1
COMPARTIR

L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, ha emès un ban (document públic que emana de l’administració local) en el qual demana que es faci un ús restringit del consum d’aigua al municipi. El motiu són les pluges d’aquests últims dies que han ocasionat desperfectes a la xarxa de subministrament de l’aigua d’Osona Sud.

Això també ha fet que els dipòsits municipals d’aigua de Taradell no estiguin en la seva màxima capacitat. Per això, es demana un ús restringit del consum d’aigua fins que torni la normalitat.

El barri de Montrodon ha recuperat aquesta tarda, de forma provisional, el servei d’aigua corrent després de quedar-se sense aquesta nit a causa d’una avaria en una canonada general d’Osona Sud, que abasteix aigua des de Santa Eugènia fins a Aiguafreda. Taradell disposa de recursos propis, però també agafa aigua de la canonada que s’ha espatllat. Si continuen les pluges, segons l’Ajuntament, es podria repetir el tall i per això s’insteix en fer un ús racional i responsable de l’aigua per part de tots els taradellencs i taradellenques.

Cal mencionar també que aquest matí la Brigada Municipal ha hagut de treure aigua del parvulari de Les Pinediques que havia entrat a les instal·lacions, mitjançant una bomba i un aparell succionador.

Aquest dimecres (a les 8 del vespre) ja portem 40 litres de pluja registrats a Taradell, mentre que dimarts van ser-ne 61 amb neu inclosa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Maite
Maite
23 gener 2020 9:14

El què hauria de fer l’alcaldessa, en comptes d’estar-se tant al despatx, és voltar més pels carrers del poble. Hi ha el 90% dels desaigües del carrer embossats, plens de fulles i sorra… Sort que el devastador temporal a Taradell encara s’ha mig comportat, sinó estaríem tots inundats però no per culpa del temporal, sinó per culpa de l’Ajuntament que no fa la feina de neteja de la via pública. Últimament els carrers estan molt bruts.
Maite.