Inici Actualitat 74 patinadores prenen part en el 1r Trofeu de patinatge del Club...

74 patinadores prenen part en el 1r Trofeu de patinatge del Club Parc d’Esports de Taradell

0
COMPARTIR

El pavelló d’esports El Pujoló va acollir aquest diumenge durant tot el matí el 1r Trofeu de patinatge del Club Parc d’Esports. Hi van prendre part un total de 74 patinadores dels clubs Sant Josep, UE Gurb, CPA Seva, CP d’Osona, APA Folgueroles i CPE Taradell.

Les categories participants eren Mini, Promoció E, Iniciació D (majors i menors), Iniciació C i Iniciació B. En la categoria Mini la primera posició va ser per Laia Llopart (CPE Taradell), segona Grace Fernàndez (CPE Taradell) i tercera Laia Vilamala (CPE Taradell). En categoria Promoció E el primer lloc va ser per Martina Batlle (UE Gurb), segona Carla Pujadas (CPE Taradell) i tercera Marina Gol (Sant Josep).

En categoria Iniciació D (menors) la primera posició va ser per Jana Morcillo (CPE Taradell), segona Matilda Àlvarez (CPA Seva) i tercera Núria Garcia (UE Gurb). En Iniciació D (majors) el primer lloc va ser per Hether Correa (CPE Taradell), segona Ainhoa Rodríguez (UE Gurb) i tercera Abril Prat (CP d’Osona).

En categoria Iniciació C el triomf va ser per Ona Roma (CP d’Osona), segona va ser Jana Molist (CPE Taradell) i tercera Arlet Sànchez (CP d’Osona). Finalment, en Iniciació B la primera posició va ser per Irina Gallardo (UE Gurb), segona Ona Benavent (CP d’Osona) i tercera Anna Camps (CP d’Osona). Les primeres classificades es van endur un trofeu.

Patinadores del CPE Taradell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments