Inici Actualitat La UD Taradell trenca la ratxa i perd al camp del Santa...

La UD Taradell trenca la ratxa i perd al camp del Santa Perpètua B

0
COMPARTIR

Després de quatre victòries consecutives, el Tercera Catalana de la UD Taradell ha perdut aquest dissabte en l’últim partit de la primera volta. Els taradellencs han encaixat la derrota al camp del Santa Perpètua B, tercer per la cua, per 2 a 1.

Ja en l’anterior partit els taradellencs van donar sensacions negatives davant del penúltim, i aquest dissabte ho han confirmat perdent davant un rival de la zona baixa. Poc abans de la mitja hora de joc ha arribat el primer gol local i amb el resultat d’1 a 0 s’ha arribat al descans. Al segon temps, als pocs minuts ha arribat el 2 a 0. Però, el Taradell ha reaccionat amb el 2 a 1 obra de Plade Puigdesens. Malgrat escurçar diferències, els taradellencs no han estat capaços de marcar més i els locals s’han endut el triomf.

Aquesta derrota frena les aspiracions dels taradellencs d’acostar-se als primers llocs. El Taradell acaba la primera volta amb 31 punts, amb 9 partits guanyats, 4 empatats i 4 perduts. L’aspecte a millorar és la defensa, ja que l’equip  ha encaixat 31 gols.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments