Inici Actualitat Tres dies d’activitats per celebrar la Festa Major d’hivern de Taradell 2020

Tres dies d’activitats per celebrar la Festa Major d’hivern de Taradell 2020

0
COMPARTIR

Sortim d’una festa i ja entrem en una altra. Dissabte comencen els actes de la Festa Major d’hivern de Taradell, coincidint amb la festivitat de Sant Sebastià un dels patrons del municipi. En total hi haurà tres dies amb activitats de tot tipus, des d’institucionals, passant per actes pel jovent i la canalla i acabant amb les més tradicionals.

Dissabte al matí hi haurà la tradicional projecció del documental que prepara el Grup de Recerca Local de Taradell que enguany estarà dedicat a la Cobla Genisenca. L’acte es farà a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Més tard, a la una s’inaugurarà una exposició dedicada al Ball del Ciri al vestíbul del Centre cultural. A la tarda, a la biblioteca es farà un acte de reconeixement a la revista Taradell amb motiu del 70è aniversari del seu naixement. Serà a 2/4 de 5 de la tarda.

Pels més joves, a l’Espai 1 d’Octubre a la mateixa hora (16:30h) començarà una cursa de karts elèctrics per a majors de 13 anys amb un circuit que permetrà veure molts derrapatges. Al vespre, a can Costa el Consell de Joventut també organitzarà un sopar jove.

El diumenge a les 10 del matí començarà la 5a Ruta ‘Descobrint el Patrimoni cultural de Taradell’ des del Centre cultural Costa i Font. En aquesta edició es farà un recorregut per diferents espais que entre d’altres arribarà fins al Molí dels Sorts. A la tarda (17:30h) es tancaran els actes de Taradell amb la Marató de TV3 amb un festival solidari on hi haurà actuacions musicals, de màgia o esportives. L’entrada costarà 5 euros al Centre cultural Costa i Font.

El dilluns serà el dia central i més tradicional. Amb la popular xocolatada al carrer de Sant Sebastià a partir de les 10 del matí. La sortida de la comitiva de pabordes i autoritats per assistir a la missa en honor a Sant Sebastià, i el tradicional ball del Ciri i les danses dels grups més joves de l’Esbart Sant Genís a partir de les 12 del migdia a la Plaça de les Eres. Tancarà les activitats un espectacle infantil de Pep López i Sopars de Duro a 2/4 de 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

Podeu consultar actes, dies i hores a la nostra AGENDA D’ACTIVITATS.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments