Inici Actualitat Taradell farà recollida de voluminosos porta a porta tots els primers dimecres...

Taradell farà recollida de voluminosos porta a porta tots els primers dimecres de mes

0
COMPARTIR

Taradell incorpora el nou servei de recollida de residus voluminosos porta a porta a partir d’aquest 2020. L’Ajuntament de Taradell, a través de la Regidoria de Sostenibilitat, té previst fer la primera recollida a partir del proper dimecres 5 de febrer.

Aquesta recollida de voluminosos es durà a terme cada primer dimecres de mes i complementa la recollida selectiva de residus. En aquest cas, està pensada per a les andròmines que tenen un gran volum com poden ser sofàs, palets, portes sense vidre, mobles i mobles del jardí, matalassos, somiers o electrodomèstics grans, per exemple. Es tracta d’andròmines que la ciutadania no pot portar a la deixalleria per falta de mitjans.

El servei està pensat només per a particulars i és gratuït. Per disposar del servei, cal trucar a l’Ajuntament al telèfon 938 126 100 indicant el tipus de voluminosos que es trauran, el nom, l’adreça i un telèfon de contacte. La data límit per apuntar-se a aquesta llista de recollida és el dimarts anterior al matí. Cal tenir present que la llista és limitada i, en cas d’estar completa, es prendrà nota de cara a la recollida del mes següent. Només s’acceptarà un màxim de 10 volums per habitatge, per evitar mals usos d’aquest servei.

Per tal que siguin retirats, els voluminosos s’hauran de dipositar a la via pública davant la porta de casa abans de les 6 del matí del dia de la recollida, ja que el servei de recollida no entra dins de la propietat.

No es recollirà fibrociment, uralita, fibra de vidre, vidre pla i finestres, miralls, torratxes, dipòsits de gasoil o altres combustibles, calderes, pintures, pneumàtics, roba, runa i marbres, fluorescents, bombetes, llibres o medicaments… entre d’altres.

Tot i la posada en marxa d’aquest nou servei porta a porta, els residus voluminosos es poden continuar portant a la deixalleria municipal, ubicada al polígon Els Castellets, sense cost per als particulars. L’horari d’obertura és de dilluns a divendres, de 4 de la tarda a 8 del vespre (excepte el dimarts que és de 2 de la tarda a 8 del vespre) i el dissabte de 10 del matí a la 1 de la tarda i de 4 de la tarda a 8 del vespre. A la deixalleria també s’hi poden portar els residus especials com bombetes, piles, pintures, bateries, oli vegetal, oli mineral, etc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments