Inici Actualitat Un combatiu CP Taradell no pot donar la sorpresa al Palau Blaugrana...

Un combatiu CP Taradell no pot donar la sorpresa al Palau Blaugrana (5-0)

1

El CP Taradell va jugar per primer cop a la seva història a la pista del Barça, el Palau Blaugrana. L’equip afrontava el partit amb les bones sensacions que va deixar l’empat contra el Reus, en la passada jornada.

La primera part va estar molt igualada i els dos equips van poder avançar-se en el marcador. Tot i la resistència taradellenca, el Barça va imposar la seva qualitat individual, i a les acaballes del primer temps, Pau Bargalló, va transformar l’1 a 0. Uns segons abans del gol, Marc Soler, va disposar d’un u contra u per poder marcar, però l’experimentat Aitor Egurrola va aturar el llançament. Amb aquest resultat es va arribar al descans, amb la sensació que els taradellencs podien donar la sorpresa, com el dia del Liceo o contra el Reus.

El Barça era conscient de la importància de marcar el més ràpid possible el segon gol, i així ho va fer. Nil Roca, trenta segons després de la represa, anotava el 2 a 0, i complicava les opcions del Taradell de treure algun punt del Palau. Tot i el domini culer en els primers 15 minuts del segon temps, els homes de Ferran Moreno disposaven d’alguna aproximació a través del contraatac. I durant aquest tram inicial, es van produir dos llançaments de falta directa. La primera fruit d’una targeta blava, que va rebre Marçal Casadevall i que Albert Dalmau va esmenar aturant el llançament de Joao Rodrigues. I la segona va tenir com a protagonista Dani Rodríguez, després que el Barça arribés a les 10 faltes, però de nou, Aitor Egurrola, va ser providencial per evitar el 2 a 1. I en els últims 6 minuts van arribar els tres gols restants. Pablo Álvarez, en dues ocasions, i Nil Roca (doblet) van col·locar el 5 a 0 final.

El pròxim partit serà el 21 de gener a les 21:00h, al Pavelló del Pujoló, contra el Noia Freixenet (3er classificat). En aquests moments el Taradell segueix com a penúltim amb 11 punts.