Inici Actualitat Obertes les inscripcions del taller d’escriptura creativa de la Biblioteca de Taradell

Obertes les inscripcions del taller d’escriptura creativa de la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR
Després de les dues edicions del Taller d’Escriptura de Records, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font ha decidit organitzar un Taller d’Escriptura Creativa. Va adreçat a totes aquelles persones que vulguin començar a dominar les eines per construir una novel·la, un conte, un guió o un assaig i, alhora, per exercitar la creativitat literària. Les inscripcions es poden fer fins al 27 de gener o fins a exhaurir places.

El curs està dirigit a persones que han pensat en algun moment d’escriure un conte, tenen passió per inventar-se nous móns o tenen alguna història per explicar i no saben com fer-ho ni per on començar. En aquest taller d’Escriptura Creativa es busca que l’alumne experimenti amb eines per estimular la seva creativitat i que es familiaritzi amb tècniques narratives bàsiques posant èmfasi en el procés creatiu.

Es faran un total de 8 sessions presencials de dues hores de durada. Serà tots els dilluns de les 6 de la tarda a les 8 del vespre entre el 3 de febrer i el 23 de març. La professora serà Maria Rosa Nogué i les places estan limitades a 15 persones. Les inscripcions ja es poden fer al taulell de préstec de la Biblioteca i el preu és de 40 euros.

Aquest és el programa del taller:

1. Introducció:

a. Classificació bàsica dels textos.

b. Text literari o no literari. Text narratiu.

c. La ment i el llenguatge, les dues eines essencials.

d. Llegir i escriure.

2. La idea generadora. Creació d’expectatives.

3. El tema i la idea principal.

4. Mostrar i explicar.

5. L’escena: marc i acció.

6. El punt de vista i la veu narrativa.

7. Els personatges: creació i caracterització.

8. De la història a la trama:

a. L’ordre.

b. El ritme.

c. La distribució de la informació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments