Inici Actualitat El CP Taradell aconsegueix un valuós empat a 2 contra el Reus...

El CP Taradell aconsegueix un valuós empat a 2 contra el Reus Deportiu

0
COMPARTIR

El Pavelló del Pujoló ha acollit aquest diumenge al migdia el primer partit de l’any 2020, amb el CP Taradel contra el Reus, un dels grans equips de l’OK Lliga. El partit ha acabat amb el repartiment de punts, tot i que el CP Taradell s’ha col·locat dues vegades per davant en el marcador.

Els primers minuts de partit domini visitant, amb diverses ocasions per poder avançar-se en l’electrònic. Però ha estat el Taradell, amb el gol de Marc Soler, al minut 5 de partit, qui ha posat l’1 a 0 en el marcador. Una primera part que ha durat més de l’habitual, després d’una apagada de llums que ha paralitzat el partit durant uns 20 minuts a l’equador del joc. Una vegada s’ha tornat a reprendre el partit, el Reus ha sortit a pressionar i intentar buscar l’empat abans d’arribar al descans, però els taradellencs han sabut resistir i aguantar l’1 a 0 fins a la mitja part.

A la segona meitat, el Reus ha sortit amb la voluntat de capgirar el marcador. I ha tingut una gran oportunitat al minut 11, després d’una targeta blava assenyalada a Albert Benito. Marc Julià, amb un 6 d’11 en llançaments de falta de directa, no ha pogut convertir el tir després de l’aturada d’Albert Dalmau. El Reus jugava dos minuts en superioritat i pocs segons després de fallar la falta directa, Joan Salvat, ha trobat el gol de l’empat. Els taradellencs no s’han arronsat i han estat capaços de tornar-se a avançar en el partit. Daniel Rodríguez, quan quedaven 6 minuts de partit, transformava el 2 a 1, amb un llançament potent i col·locat a la base dreta de la porteria de Candid Ballart. Els minuts avançaven i semblava que el CP Taradell podia sumar els tres punts, però Àlex Rodríguez ho ha impedit. Quan faltaven menys de dos minuts per finalitzar el partit, ha aconseguit impactar un gran llançament impossible per Albert Dalmau, que ha suposat l’empat a 2 definitiu.

El resultat permet sumar 1 punt i empatar el CP Vic a la classificació, amb 11. La pròxima jornada es disputarà l’11 de gener a les 19:30h al Palau Blaugrana, contra el líder de la categoria, el Barça.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments