Inici Actualitat 18 persones majors de 60 anys van participar al curs d’aiguagim de...

18 persones majors de 60 anys van participar al curs d’aiguagim de Taradell

0
COMPARTIR

Al llarg del darrer trimestre de l’any, des d’octubre fins a desembre, s’ha realitzat un curs d’aiguagim a l’Espai d’Aigua i Salut (EAS) amb la participació de 18 persones majors
de 60 anys. En total han estat 10 sessions d’aquesta modalitat esportiva a la piscina, els dijous al matí.

Aquesta disciplina permet treballar la flexibilitat, la respiració, el ritme, la coordinació, la tonificació muscular i la relaxació, entre d’altres. També facilita espais de convivència i de creació de xarxa social entre les persones grans.

El darrer dia del curs, professionals de l’EAS i la tècnica de gent gran varen fer entrega dels diplomes a cadascuna de les persones participants, animant-les a continuar amb la pràctica de l’esport i l’exercici físic pel manteniment d’una vida saludable i activa. L’acció ha estat organitzada per l’Associació de Jubilats de Taradell, l’Ajuntament i l’Espai d’Aigua i Salut (EAS), amb el suport de la Mancomunitat La Plana i la FATEC.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments