Inici Actualitat Taradell ja disposa d’un agent cívic per combatre l’incivisme

Taradell ja disposa d’un agent cívic per combatre l’incivisme

1
COMPARTIR

Des de divendres l’Ajuntament de Taradell disposa d’un agent cívic que treballarà per posar solució als casos d’incivisme. L’agent cívic serà compartit amb el municipi de Tona i ha estat possible gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Consell Comarcal d’Osona.

En principi la figura de l’agent cívic està subvencionada per un any. La seva funció serà treballar per reduir els casos d’incivisme, sobretot, en tres àmbits: el de la recollida de residus, el dels gossos i la gestió de la mobilitat. La seva tasca és informar, educar i vigilar. Sobretot, per combatre els casos en què es deixen escombraries en papereres i llocs no habilitats. També pel que fa a la tinença de gossos, que han d’anar lligats pel poble, i a la recollida dels seus excrements.

Al mateix temps també actuarà en moments puntuals per millorar la mobilitat. Per exemple, durant l’entrada i sortida d’alumnes dels centres escolars o en casos d’estacionaments inadequats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
30 desembre 2019 9:59

Això sí que és una innocentada! Hi ha dos agents cada tarda, a les 5, davant de l’escola Sant Genís petant la xerrada mentre algunes persones aparquen malament CADA DIA al mateix lloc, a 20-50 metres d’ells. Potser ja els tenen la plaça guardada? Porto setmanes fent-hi una foto cada dia. Si a mi no em costa veure-ho, com pot ser que ells, que és la seva feina, no ho vegin mai? O potser sí que ho veuen i no fan res? Quina feina han de fer els agents locals que ja teníem al poble? Evidentment, benvingut aquest nou agent… Llegeix més »