Inici Actualitat Jordi Forcada és tercer a la 1a fase de l’Individual TTI de...

Jordi Forcada és tercer a la 1a fase de l’Individual TTI de tennis taula

0
COMPARTIR

El jugador taradellenc del TT Mont-rodon, Jordi Forcada, va aconseguir la tercera posició en la disputa de la 1a fase del Circuit d’Individuals TTI 19-20 celebrat aquest dissabte passat a les instal·lacions del CTT Sant Quirze Safaja.

Hi van participar un total de 26 jugadors dels diferents clubs de la Lliga Intercomarcal en aquest torneig, on a la fase de grups en Jordi va ser primer del seu grup, mentre que l’Oriol Garcia era tercer del seu grup, i en Werner Howad era sisè del seu. Després a les eliminatòries, en Werner perdia per un ajustat 2 a 3 contra Cristian Hormigón del TT Torelló en la lluita per la 17a plaça, l’Oriol ho feia contra Gerard Romera del TT Torelló per 1 a 3 per la 9a plaça, i en Jordi després de superar els quarts de final de forma ajustada, queia a semifinals davant el campió, el nigerià David Adeosun del CTT Moianès, per 0 a 3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments