Inici Actualitat El CP Taradell tanca l’any amb una derrota per 7 gols a...

El CP Taradell tanca l’any amb una derrota per 7 gols a 1 contra el Caldes

0
COMPARTIR

El CP Taradell no va ser capaç de plantar cara a un Caldes molt fort al seu Pavelló, amb un inici de partit que va deixar sentenciat l’enfrontament.

La primera part va ser una còpia de l’últim partit contra el Voltregà. En els primers 5 minuts el Caldes ja guanyava per 2 gols a 0, a través de Ferran Rosa i Roger Acsensi. Els taradellencs disposaven d’alguna oportunitat a través del contraatac, però sense ocasions clares de gol. I en els últims 10 minuts, el partit va quedar sentenciat. Els gols de Marcos Blanque i Alexandre Acsensi van col·locar el 4 a 0 a l’electrònic. Eduard Genís va ser l’únic jugador capaç de perforar la porteria defensada per Gerard Camps i transformar el 4 a 1. Abans d’acabar la primera part, els locals van tenir temps per anotar dos gols més. Xavier Rovira va marcar el 5 a 1 de falta directa, després de la targeta blava assenyalada a David Martínez. I quan faltaven 22 segons, Cristian Rodríguez, marcava el 6 a 1.

En el segon temps, el ritme de partit i les ocasions van seguir sent pel Caldes, tot i el pas endavant del CP Taradell. El conjunt de Ferran Moreno va disposar d’un penal al minut 15 per retallar diferències. Daniel Rodríguez, amb un 3 de 4 amb llançaments de penal, no va poder transformar amb gol. I en els últims 5 minuts, el Caldes va marcar el setè gol i definitiu del partit, gràcies a Borja Giménez.

El CP Taradell segueix 12è classificat amb 10 punts, a 4 per sortir de la zona de playout. El pròxim partit serà la visita del Reus, el 5 de gener, a les 12:30h, al Pavelló del Pujoló.

Els taradellencs tanquen un any màgic amb l’ascens a la OK Lliga i victòries històriques, com la primera contra el Caldes per 3 a 2, en la primera jornada, o la victòria contra un dels líders de la lliga, el Liceo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments