Inici Actualitat La UD Taradell guanya en l’últim sospir contra el Santa Eugènia de...

La UD Taradell guanya en l’últim sospir contra el Santa Eugènia de Berga

0
COMPARTIR

Triomf per 1 a 2 del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Santa Eugènia de Berga. Un gol en l’últim xut de partit ha donat la victòria als taradellencs, que tot i anar per davant en el marcador s’han complicat el matx amb una expulsió i un penal.

Primera part igualada, on el Taradell ha tingut una mica més de presència a les àrees. Plade amb un xut des de la frontal i Canó amb un xut al lateral de la xarxa han portat el perill a l’equador de la primera meitat. El Santa Eugènia també ha disposat d’una vaselina massa elevada, abans del 0 a 1. Plade amb un gran xut des de fora de l’àrea ha fet el gol taradellenc als 31 minuts.

La segona meitat ha començat amb domini taradellenc que arribava molt més davant un equip local que no trobava cap ocasió. Al minut 58, però, Pau ha vist la segona targeta groga i això ha donat ales als locals, que han començat a buscar pilotes laterals penjades i faltes i córners. Però minuts després l’àrbitre ha assenyalat penal per una agafada a Font. Plade, però, ha fallat la pena màxima i ha acabat de donar esperances al Santa Eugènia. A partir de llavors, el Taradell ha tingut poca arribada i s’ha dedicat a defensar sense passar gaires ensurts. Però a 4 minuts pel final, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del locals, que han fet l’1 a 1. Semblava que el partit acabaria amb empat, però en l’última jugada Tusell ha recuperat, la seva centrada ha sortit rebutjada i Isra des de la frontal ha engaltat un xut que s’ha colat al fons de la xarxa, donant la victòria al Taradell.

Últim partit del 2019 i el Taradell tanca l’any amb 28 punts i en la cinquena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments