Inici Actualitat L’alcaldessa de Taradell visita Carme Forcadell a la presó de Mas d’Enric

L’alcaldessa de Taradell visita Carme Forcadell a la presó de Mas d’Enric

0
COMPARTIR

L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, va ser aquest divendres a la presó de Mas d’Enric, al Catllar, per visitar la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. La visita la va fer juntament amb les alcaldesses de Tàrrega i Sitges i l’alcalde de Piera.

La visita va venir vehiculada a través d’Esquerra Republicana de Catalunya, ja que Forcadell demana rebre visites d’alcaldesses catalanes. Tot i això, el règim de visites és molt restrictiu i només s’agilitza una mica si es tracta de visites de càrrecs electes. Llavors, no tenen lloc a través del vidre del locutori sinó en una sala de convivència. La visita va durar una mica més d’una hora i mitja.

L’alcaldessa de Taradell li va transmetre l’escalf i estima de tota la gent de Taradell que considera una injustícia flagrant el seu empresonament. La presidenta del Parlament va explicar la seva rutina d’aïllament al Centre Penitenciari de Mas d’Enric on només pot fer 12 trucades setmanals a una llista de 10 números i no té connexió a internet. També va explicar que està treballant per empoderar de veritat a les dones en la política del partit. Per això demana trobar-se sobretot amb alcaldesses.

L’alcaldessa de Taradell li va portar la felicitació institucional de Nadal de l’Ajuntament, amb una imatge nevada de la Font Gran i el poema Volves del temps del taradellenc Eloi Creus Casassas i un llaç de ceràmica groc d’un alumne de l’Arpa. I li va desitjar que pugui sortir el més aviat possible.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments