Inici Actualitat S’esgoten les inscripcions per al taller d’atxes, però si hi ha demanda...

S’esgoten les inscripcions per al taller d’atxes, però si hi ha demanda es podria fer un segon taller

0
COMPARTIR

El taller d’atxes de Reis i decoració de Nadal, que organitza el Parc de les Olors de Taradell, ha esgotat ja totes les places amb la participació de 12 adults i 12 nens. Davant de la ràpida demanda d’inscripcions, els encarregats del taller valoren ampliar-ho en un segon dia, en cas que s’apuntin 10 adults amb 10 infants més. El primer taller previst es farà aquest dissabte 21 de desembre, de les 11 fins a 2/4 de 2 del migdia, al Parc de les Olors.

El taller consisteix en què cada adult+nen/a realitzarà dos tallers. Per una banda, una persona experta els ensenyarà a fer la seva pròpia atxa de barballó i que s’enduran a casa seva per a cremar la nit de Reis. L’atxa tindrà una mida normal, és a dir, no serà una mostra sinó que aprendran a fer una atxa real.

Mentrestant, en una altra sala podran elaborar la seva decoració de Nadal, una bola per l’arbre de Nadal a través de diferents tècniques que explicarà una monitora de l’Escola l’Arpa. El taller finalitzarà amb un pica pica aromàtic.

Per a més informació es pot enviar un mail a taradell@parcdelesolors.com o al telèfon: 649001325

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments