Inici Actualitat El CP Taradell tanca la primera volta amb una contundent derrota per...

El CP Taradell tanca la primera volta amb una contundent derrota per 0 gols a 6 contra el Voltregà

0
COMPARTIR

El CP Taradell arribava al partit amb els mateixos punts que el Voltregà, amb 10, amb l’objectiu d’obtenir els tres punts i poder sortir de les últimes quatre posicions de l’OK Lliga.

El partit va quedar sentenciat a la primera part. Després d’uns primers minuts de tempteig, el Voltregà va començar a estrènyer i va disposar de la majoria de les ocasions. Quan es portaven 7 minuts de joc, Arnau Canal, anotava el 0 a 1. Tres minuts després, el Voltregà era capaç de marcar el 0 a 2, obra d’Aleix Molas. El CP Taradell, sobretot a través de llançaments llunyans de Dani Rodríguez, van ser els únics cops que van posar en dificultats a Blai Roca. En els últims 10 minuts de la primera meitat, els visitants van marcar dos gols més. Adrià Ballart i Mia Ordeig van ser els autors dels gols, que van servir per col·locar el 0 a 4 en l’electrònic.

Al segon temps va seguir la dinàmica de la primera part. Els taradellencs perdien moltes pilotes a causa de la forta pressió dels visitants, liderada per l’incombustible Eric Vargas. Als tres minuts de joc, l’àrbitre va assenyalar targeta blava a Marc Soler. Pol Gallifa va ser l’encarregat de llançar la falta directa i anotar el 0 a 5. A partir d’aquest moment, el partit es va trencar i el Voltregà ho va aprofitar al contraatac. Eric Vargas aconseguia marcar el 0 a 6, a falta d’un quart d’hora pel final. El CP Taradell va disposar d’una falta directa, en el tram final de partit, però Dani Rodríguez es va topar amb el porter visitant. Prèviament, Marc Soler, va veure la segona targeta blava del partit.

Amb aquesta derrota, el CP Taradell segueix 12è classificat amb 10 punts, a un del Palafrugell. El pròxim partit per encetar la segona volta serà el dissabte, a les 8 del vespre, a la pista del Caldes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments