Inici Actualitat Una jove taradellenca citada a declarar pel tall de l’AP-7 a Salt...

Una jove taradellenca citada a declarar pel tall de l’AP-7 a Salt convocat pel Tsunami Democràtic

0
COMPARTIR
Foto ACN

Una jove taradellenca ha estat citada per la Policia Nacional a declarar pel tall de l’AP-7 a Salt que es va fer el passat 12 i 13 de novembre, convocat pel Tsunami Democràtic. Segons ha pogut saber Taradell.com, entre les 9 persones que estan citades a declarar hi ha una jove taradellenca,  Marta, de 23 anys.

Segons ens ha confirmat ella mateixa, va ser divendres quan va rebre la citació oficial. En no ser a casa, li van fer arribar a la feina. Pel que fa al dia del tall a l’AP-7, explica que va participar durant 13 hores en l’acció reivindicativa i assegura que no anava tapada i possiblement la deurien identificar a partir de gravacions. També explica que anant cap a Salt és quan els van identificar. Segons la Marta, “d’una furgoneta van baixar Mossos per davant i per darrere del grup de 7 o 8 persones que eren, ens van escorcollar la roba, van agafar els DNIs i ens van identificar”. Curiosament, del seu grup només ella ha estat citada a declarar.

La Marta s’ha posat en mans dels advocats d’Alerta Solidària i està citada a declarar aquest dijous a les 10 del matí a la comissaria de la Policia Nacional de Manresa. De fet, ja s’ha convocat una concentració de suport a la Marta davant la comissaria aquest mateix dijous a la mateixa hora.

El bloqueig de l’autopista va començar el 12 de novembre al vespre, hores després que s’acabés el tall a la frontera, i es va allargar fins l’endemà al matí. Hi van participar centenars de persones després que finalitzés el bloqueig de la frontera. Al matí van ser desallotjats pels Mossos d’Esquadra i llavors l’acció es va traslladar cap a Salt.

Aquestes citacions se sumen a les quatre detencions, també arran del mateix tall, que els Mossos van fer la setmana passada a Pineda i a Arenys de Mar (Maresme).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments