Inici Actualitat La Fira de Santa Llúcia de Taradell viu una diada de gent...

La Fira de Santa Llúcia de Taradell viu una diada de gent i temperatura suau

0
COMPARTIR

Ambient nadalenc a Taradell amb motiu de la 44a edició de la Fira de Santa Llúcia. Un diumenge assolellat, sense gaire fred, i amb molta presència de visitants i taradellencs per recòrrer el bonic espai format per la Plaça, la Plaça del Gili i la Plaça de Santa Llúcia.

Prop de 80 paradetes estaven instal·lades oferint tot tipus de productes i ornaments nadalencs. També hi eren molts taradellencs i taradellenques amb les seves creacions. La Capella de Santa Llúcia ha estat molt visitada engalanada per a l’ocasió. Durant el matí a la seva entrada s’hi podia adquirir el ramet de la sort.

A la tarda l’ambient s’ha tornat a omplir a partir de les 5 de la tarda amb motiu de l’arribada del patge reial, que ha recollit les cartes amb els desitjos dels més petits. A mitja tarda a la Plaça del Gili s’ha fet el berenar popular amb torrades i botifarra, organitzat per l’Ajuntament de Taradell, amb més d’un miler de botifarres servides.

Podeu veure més imatges clicant a la fotografia inferior.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments